Installatie service

Wilt u een nieuwe CV-ketel, HR-ketel, centrale verwarming of combiketel installeren? Bij Rademakers en Zonen hebben we jarenlange ervaring om elk van deze verwarmingssystemen op een vakkundige en professionele manier te installeren. Ook voor advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dankzij onze handige 24/7 installatie service kan u ons altijd bereiken in het geval van spoed. Dat kan makkelijk zijn indien u op korte termijn een nieuwe verwarmingsketel nodig heeft.

CV-ketel installatie Zuid-Holland
CV-ketel installatie Zuid-Holland
CV-ketel installatie Noord-Holland
CV-ketel installatie Noord-Holland
CV-ketel installatie Utrecht en Flevoland
CV-ketel installatie Utrecht en Flevoland

Wij installeren ieder gewenst merk!

Wij maken geen onderscheid in merk en kunnen elke gewenst merk CV-, HR-ketel of combiketel bij u thuis installeren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met alle merken en de installatie hiervan. Heeft u een bepaalde variant op het oog? Geef dit dan aan bij onze medewerkers. Wij geven u snel een overzicht van de prijzen en mogelijkheden. Het is aan u om te beslissen wat u met deze informatie doet.

CV-ketel

Een CV-ketel moet meestal vervangen worden als hij 15 jaar of ouder is. Het kan zijn dat hij dan nog jaren meegaat maar dan loopt u wel de kans dat hij kapot gaat op een moment dat het u erg slecht uitkomt. Stel dat het hartje winter is en u bent op werk terwijl de CV het begeeft. U moet op dat moment beslissen of u de CV wilt laten repareren of dat u een nieuwe koopt. Een onvoorziene uitgave die u niet in de koude kleren zal gaan zitten. Onze professionele medewerkers kunnen uw oude CV-ketel in 1 dag vervangen door een nieuwe. Dus waarom wachten tot het een keer fout gaat? Neem nu contact met ons op!

HR-ketel

Ook voor de installatie en plaatsen van een HR-ketel kunt u bij ons terecht. Een hoog rendement ketel is iets duurder dan een ketel met verbeterd rendement. Het voordeel is dat de HR versie zuiniger is en op lang termijn dus beter is voor de portemonnee. U moet dus kijken wat beter in uw budget past. Desgewenst stellen wij een berekening op zodat u een exact inzicht heeft in de terugverdientijd van een HR-verwarmingsketel. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

Combiketel

Een combiketel zorgt voor de verwarming van het huis alsmede voor warm water uit de kraan. Combiketels zijn beschikbaar in HR en VR uitvoeringen. Ook hierin zit verschil in het rendement. Een combiketel met verbeterd rendement zet minder energie (89%) om in nuttige warmte (100%) dan een variant met hoog rendement. Een hoog rendement combiketel is dus goed voor het milieu maar ook voor uw maandelijkse energiekosten. De prijzen van aanschaf liggen bij een energiezuinig model hoger, maar die investering verdient zich vanzelf terug door het hogere rendement.

CV-ketel Installatie

Neem vrijblijvend contact op

Weet u niet zeker of u op dit moment er goed aan doet om uw oude CV-ketel of verwarming te vervangen of te kiezen voor de installatie van een nieuwe? Neem dan vrijblijvend contact op en onze medewerkers denken met u mee om u een gedegen advies te geven. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud van verwarmingsketels!

Contact Installatie service Zuid-Holland
Contact Installatie service Noord-Holland
Contact Installatie service Utrecht en Flevoland