Contact met Radson

Zoals u op de pagina’s kan lezen, is uw CV-ketel bij ons in veilige handen. Of u nu over een storing beschikt, een nieuwe radiator of vloerverwarming wilt, of op zoek bent naar bekwaam uitgevoerd onderhoud, de centrale verwarming is onze expertise. Hebt u naar aanleiding van de website daarom besloten om meer informatie op te vragen? Dat kan! Bel ons om nader te bespreken wat uw wensen zijn.

CV-service contact
CV-service contact

Directe communicatie

Waarom wij het liefste bellen? Bij onderhoud of storing van de centrale verwarming kunnen we meteen een inschatting doen van wat er moet gebeuren, en dit met u doorspreken. Maar ook bij andere kwesties over vloerverwarming, de radiator of de CV-ketel hebben we u het liefst direct aan de lijn. Persoonlijk contact is wat deze CV-ketel onderneming groot heeft gemaakt, en omdat we vaak onderweg zijn is een telefoontje veelal een stuk sneller. Door overleg kunnen we bovendien gelijk prijsafspraken maken.

Wanneer bereikbaar?

Voor alle acute problematiek zijn wij altijd beschikbaar. Denk daarbij aan lekkage van de radiator of vloerverwarming, of een storing van de CV-ketel. Ook voor minder dringende zaken omtrent de centrale verwarming, waaronder onderhoud, kunt u ons gewoon opbellen. Wij geven u direct de benodigde prijsinformatie zodat u een weet wat u van ons mag verwachten. Indien het op dat moment niet uitkomt, spreekt u dan gerust de voicemail in, de dienstdoende monteur belt u op korte termijn weer terug.


Contact verwarming monteur Contact verwarming monteur

Contact verwarming monteur

Toch e-mailen?

Wilt u ondanks de belvoorkeur toch echt graag mailen? Dit kan ook, via onze partner Verwarming-Nu. We willen hierbij wel benadrukken dat het iets langer kan duren voor u een reactie ontvangt. Bij een storing van de CV-ketel of iets dergelijks is dat dus niet het meest geschikt, en adviseren we u alsnog om de telefoon op te pakken. Heeft u een meer algemene vraag, bijvoorbeeld een offerteaanvraag, dan kan u hieronder op de knop drukken. Vul dan het contactformulier in, waar u aangeeft om wat voor onderdeel van de centrale verwarming het gaat, bijv. de radiator, vloerverwarming of specifiek onderhoud.