CV-ketel reparatie service

CV-ketel kapot? Ineens geen warm water meer of wordt uw verwarming niet meer warm? Dan kan het zijn dat u een storing heeft aan uw CV-ketel. Sommige storingen kunt u zelf repareren door de het apparaat te resetten of de checklist na te lopen. Ook de verwarming kunt u zelf ontluchten. Komt u er niet uit? Dan staat ons team van monteurs voor u klaar!

CV-ketel Zuid-Holland
CV-ketel installatie Zuid-Holland
CV-ketel Noord-Holland
CV-ketel reparatie Noord-Holland
CV-ketel Utrecht en Flevoland
CV-ketel Utrecht en Flevoland

Tips om reparatie te voorkomen

Er zijn ook enkele dingen die u zelf kunt doen om reparatie aan uw CV-ketel te voorkomen. Op die manier voorkomt u dat u kosten maakt die uiteindelijk niet nodig blijken te zijn. Dat zou zonde zijn. Hieronder een checklist om te volgen als uw apparaat het niet doet:

  • Kijk of de stekker in het stopcontact zit en of er spanning op het stopcontact staat.
  • Check of de waterdruk voldoende is, de gemiddelde waterdruk van een CV-ketel is 1,5 bar en kijk of er geen waterkraan lekt.
  • Controleer of de batterij van de thermostaat in de kamer niet op zijn of dat deze het ├╝berhaupt doet.
  • Check of de radiatoren open staan.
  • Kijk of de CV-ketel een storing aangeeft en of u deze zelf kunt verhelpen aan de hand van de checklist die bij het apparaat geleverd wordt. Meestal zit deze aan de binnenkant of zijkant van de meeste CV-ketels.
  • U kunt zelf de verwarming ontluchten als u getik hoort uit de radiator buizen.

Waarom gebruik maken van Rademakers en Zonen?

Rademakers en Zonen repareren al meer dan 30 jaren CV-ketels en verwarmingsketels en voorzien in het onderhoud ervan. Onze monteurs kunnen uw storing verhelpen en zorgen dat uw verwarming weer optimaal functioneert. Wij repareren wat kapot was en u kunt bij ons terecht voor een gedegen advies voor uw woonsituatie.

Een storing komt altijd ongelegen

Het is niet leuk als u in hartje winter thuis komt na een lange dag werken om te ontdekken dat uw CV-ketel kapot is en u in een koud huis aankomt. Een storing aan uw apparaat is net zo vervelend. Wist u dat u met regelmatig onderhoud aan de CV-ketel onnodige reparatie aan het apparaat voorkomt? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of een onderhoudscontract voor uw ketel nodig is.

Vrijblijvend contact

Mocht uw ketel nou nog steeds kapot zijn na deze tips en heeft u het niet kunnen repareren neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan dag en nacht voor u klaar om uw reparatie verzoek in behandeling te nemen.

CV-ketel reparatie

24 uur per dag bereikbaar!

Wilt u graag weten wat een onderhoudscontract bij ons kost of heeft u andere vragen over een kapotte CV-ketel, een apparaat storing of hoe u uw verwarming moet ontluchten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze zijn 24 uur per dag bereikbaar als het aankomt op reparatie. Wel zo gemakkelijk in het geval van een spoedgeval!

Contact service Zuid-Holland
Contact reparatie service Noord-Holland
Contact raparatie service Utrecht en Flevoland