Radson CV-ketel onderhoud

Niemand wil zonder warm water zitten of in de kou zitten in het midden van winter. Als een CV-ketel ouder dan 5 jaar is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Rademakers en Zonen legt u uit waarom het onderhoud van uw ketel belangrijk is, waarom u uw verwarming dient te ontluchten en waarom een onderhoudscontract iets voor u kan zijn. Heeft u een vakman nodig voor het onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.

CV-ketel installatie Zuid-Holland
CV-ketel installatie Zuid-Holland
CV-ketel installatie Noord-Holland
CV-ketel installatie Noord-Holland
CV-ketel installatie Utrecht en Flevoland
CV-ketel installatie Utrecht en Flevoland

Waarom is het onderhoud van belang?

Uit een onderzoek van de consumentenbond in 2009 bleek dat van 3000 consumenten die meededen aan het onderzoek meer dan de helft wel eens een storing heeft. Ook bleek dat bijna 90% hun CV-ketel regelmatig laat onderhouden. Een ander opmerkelijke uitkomst uit de enquĂȘte was dat van de CV-ketels jonger dan een jaar 8% al een storing had gehad en dat maarliefst 41% van de ketels van de leeftijd 4 tot 5 jaar een storing had gehad. We kunnen hieruit halen dat het zin heeft om een onderhoudscontract te nemen als een ketel de 4 a 5 jaar bereikt. Door het reinigen van uw CV-ketel zorgt u dat alles optimaal blijft presteren, uw CV werkt immers elke dag. Door uw CV-ketel te reinigen zorgt u ervoor dat het rendement hoog blijft en er geen energie verloren gaat. Onderhoud zorgt tevens voor veiligheid en u verlengt de levensduur. Rademakers en Zonen heeft ruim 30 jaar ervaring in het onderhouden, repareren en installeren van verwarmingsketels.

Uw verwarming ontluchten

Een keer per jaar moet u de verwarming ontluchten omdat dan uw radiatoren sneller en beter warm worden waardoor u op iets langer termijn weer energie bespaart. Door het ontluchten voorkomt u dat er luchtbellen in de leidingen komen wat voor een tikkend geluid zorgen. Het ontluchten van uw verwarming is iets wat u zelf kan doen.

Een onderhoudscontract, iets voor u?

Indien u een onderhoudscontract heeft afgesloten heeft u minder kans op storing aan uw ketel. Wist u dat sommige brandverzekeringen verplichten dat er een onderhoudscontract op de CV-ketel zit? Dus naast dat het fijn is dat er een deskundige is die uw probleem verhelpt en zorgt het reinigen ook voor veiligheid. Rademakers en Zonen biedt u diverse opties als het aankomt op onderhoudscontract.

CV-ketel onderhoud

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

De monteurs van Rademakers en Zonen zijn vakmensen met jarenlange ervaring. Wij kunnen u een uitstekend advies geven voor uw woonsituatie of u vertellen wat het kost om een onderhoudscontract bij ons af te nemen. Wij komen de ketel dan voor u reinigen, ontluchten en u heeft geen omkijken meer naar verder onderhoud! Bovendien wordt dure reparatie voorkomen. Neem gerust contact met ons op vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen.

Contact Installatie service Zuid-Holland
Contact Installatie service Noord-Holland
Contact Installatie service Utrecht en Flevoland