CV-ketel onderhoud Poortugaal

Uw CV-ketel monteur uit Poortugaal

In Nederland, en dus zeker ook in Poortugaal, is een naar behoren werkende CV-ketel van groot belang. In de winter, herfst en deels zelfs de lente kunnen we hier echt niet zonder verwarming. En daar komen wij om de hoek kijken: een gespecialiseerd bedrijf in Poortugaal. Van vervangen tot reparatie en van installatie tot onderhoud, u kunt bij ons terecht. Een verwarmingsmonteur komt zo bij u langs om te bekijken wat de situatie is. Uw verwarmingsketel is bij ons in veilige, bekwame handen. Zo heeft u het altijd lekker warm in huis!

U zoekt een vakman?

Op zoek naar een monteur voor installatie, onderhoud of reparatie 24 uur per dag! van uw CV-ketel?

Rademakers staat paraat

Verwarmingsmonteur Rademakers & zonen staat 24 uur per dag Al ruim dertig jaar! voor u klaar!

Vakkundig en snel

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd, wij hanteren scherpe prijzen Vraag gerust een offerte aan. !
Onderhoud verwarmingsketel

Rademakers en zonen

Alweer zo’n 30 jaar geleden ontstond onze onderneming in Poortugaal als een eenmanszaak in verwarming. Dat was een behoorlijke klus, met één monteur al dat onderhoud en vervangen realiseren. Door het grote succes werd echter al snel verwarmingsmonteur na verwarmingsmonteur erbij aangenomen, waardoor Rademakers en zonen gestaag uitgroeide tot de zaak die het nu is. Nog altijd kunt u bij ons in en rond Poortugaal een andere CV-ketel kopen of de reparatie of het onderhoud van uw huidige CV-ketel op professionele wijze laten uitvoeren.

Nieuwe CV-ketel kopen

CV-ketel onderhoud

Door de CV-ketel periodiek van gedegen onderhoud te voorzien, gaat de verwarming veel langer mee. Uw installatie kan door een verwarmingsmonteur bijvoorbeeld worden ontlucht, of gecheckt worden op andere technische werkzaamheden. Door onderhoud kan ook sneller geconstateerd worden dat het vervangen van de CV-ketel moet gebeuren, omdat de verwarming zijn beste tijd gehad heeft. De monteur kan dit bij onderhoud goed inschatten, zodat u niet hoeft te wachten tot de CV-ketel kapot is, maar deze tijdig kan laten vervangen. Dat is wel zo prettig!

De werking van een centrale verwarming

Centrale verwarming is een algemeen begrip, waarvan veel mensen toch niet echt precies weten wat het inhoudt. Maar eigenlijk is het heel simpel. Dit type verwarming heeft op een centraal punt in het huis een installatie die het warme water of de warme lucht ‘produceert’, en dit vervolgens de woning rond stuurt. Klassiek gebeurt dit door verwarmd water in radiatoren te brengen, tegenwoordig is er ook een luchtsysteem dat verwarmde lucht de ruimten in blaast. Ook vloerverwarming kan middels een CV-ketel werken.

Nieuwe CV-ketel kopen

Het kopen van een nieuwe CV-ketel is persoonlijk. Bedenk allereerst wat u zelf belangrijk vindt aan uw installatie. Energiezuinigheid of een lagere aankoopprijs? Voor het kopen van een installatie kunt u vragen stellen aan een verwarmingsmonteur uit Poortugaal, die u van gedegen advies kan voorzien zodat u de juiste verwarming zult kopen. U moet bijvoorbeeld ook letten op het aantal verwarmde liters per minuut, en de warmtecapaciteit. Exacte informatie hierover kan u informeren bij een monteur.

Noodgeval? Wij bieden 24-uurs-service!

Hapert uw verwarming? Ook al is het midden in de nacht, een monteur staat bij ons in Poortugaal voor u klaar! Zeker in de koude wintermaanden is dit fijn om te weten. Zelfs voor het vervangen kan u altijd bij ons terecht. Onze verwarmingsmonteurs zijn nagenoeg altijd onderweg en de kans is groot dat ze op korte termijn bij u in Poortugaal in de buurt zijn. Wij zorgen voor snelle reparatie bij storing. Indien u telefonisch contact met ons opneemt krijt u direct de dienstdoende CV-ketel monteur aan de lijn!

Contact verwarming monteur Poortugaal Contact verwarming monteur Poortugaal
Contact verwarming monteur Poortugaal
CV-ketel storing Poortugaal

CV-monteur

Een monteur uit ons bestand is altijd opgeleid volgens de laatste maatstaven en kent de nieuwste typen installatie. Dat is belangrijk, want ontwikkelingen op het gebied van verwarming staan niet stil. Onderhoud, vervangen, installatie reparatie en raad bij het kopen van een verwarmingsinstallatie, een verwarmingsmonteur uit Poortugaal kan het voor u doen.

Onderhoudscontract

Wilt u graag dat de CV-ketel voldoende onderhoud krijgt, maar bent u zelf niet zo technisch? Wellicht is het aangaan van een onderhoudscontract dan een goed idee. Een monteur komt dan eens in de zoveel tijd bij u langs in Poortugaal om onderhoud te plegen of reparatie of vervanging uit te voeren.

Installatie

De installatie van een recente ketel moet door een gecertificeerde monteur worden gedaan. Daarmee zit u bij ons in Poortugaal op de goede plek. Onze monteurs zijn op de hoogte van moderne technieken. Wilt u een ketel kopen, dan kan de monteur vaak op dezelfde dag adviseren en de installatie voltooien.

Snel ter plaatse in Poortugaal!

We zitten in Poortugaal en kunnen er dan ook erg snel zijn als u hier een probleem ondervindt. Bel dan ook gerust als er iets is, dan kunnen wij bepalen wat er eventueel moet gebeuren. Of het nu om reparatie of vervangen en kopen gaat, dat maakt niet uit. Een monteur is altijd gauw ter plekke.

Vrijblijvend contact

Als u ons contacteert, bespreken we eerst mogelijke oplossingen met u en informeren we u over mogelijke prijzen. Ook bij advies bent u ons niet verplicht iets te kopen of reparatie af te nemen. Bel dus gerust om meer informatie op te vragen!

Maak vrijblijvend kennis met ons team.

Rademakers en zonen verhelpt jaarlijks meer dan 1600 storingen en voert menig installatie uit. Dit alles op zorgvuldige en efficiënte wijze!

CV-service
CV-service