CV-ketel onderhoud Heemstede

Uw CV-ketel monteur uit Heemstede

Een goedwerkende CV-ketel is natuurlijk ook in Heemstede een echte must. Koude winterdagen en kille herfstdagen worden gecompenseerd door een lekker warm huis. Is uw ketel toe aan vervangen, onderhoud, of denkt u dat uw huidige verwarmingsketel een reparatie kan gebruiken? Een verwarmingsmonteur staat zo bij u in Heemstede op de stoep, zodat uw verwarming weer snel up-to-date is. Het kopen van een nieuwe ketel én de installatie kan vaak nog op diezelfde dag geschieden. Wij bieden u de beste service in Heemstede op het gebied van verwarming. Een monteur van ons is opgeleid volgens de laatste maatstaven, zodat u optimaal wordt geholpen.

U zoekt een vakman?

Op zoek naar een monteur voor installatie, onderhoud of reparatie 24 uur per dag! van uw CV-ketel?

Rademakers staat paraat

Verwarmingsmonteur Rademakers & zonen staat 24 uur per dag Al ruim dertig jaar! voor u klaar!

Vakkundig en snel

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd, wij hanteren scherpe prijzen Vraag gerust een offerte aan. !
Onderhoud verwarmingsketel

Rademakers en zonen

Het is alweer 30 jaar geleden dat Rademakers en zonen in Heemstede ontstond. Eerst was het een eenmanszaak, wat nog niet meevalt in de verwarmingswereld. Maar al gauw ging het zo goed dat monteur op monteur erbij werd aangenomen, waardoor het bedrijf uitgroeide tot een grote naam in de sector van verwarming. Tot op de dag van vandaag kunt u bij ons alleen kwaliteit kopen, omdat dat altijd de filosofie is gebleven. Kortom, een HR- of CV-ketel met een lange levensduur en hoog rendement kan u bij ons kopen. Wij hebben meerdere merken op voorraad!

Nieuwe CV-ketel kopen

CV-ketel onderhoud

Een CV-ketel zonder onderhoud is als een winter zonder jas: u loopt kans om het zeer koud te gaan krijgen. CV onderhoud houdt bijvoorbeeld in dat de verwarmingsmonteur langskomt om te ontluchten, of simpelweg de CV-ketel te checken op technisch CV onderhoud en storingsgevaar. Mocht bij onderhoud blijken dat de ketel niet meer voldoet, dan kan deze vaak nog diezelfde dag worden vervangen en kan u een andere kopen. De installatie wordt dan meestal door dezelfde monteur voltooid. Mocht uw verwarming kapot of bijna stuk zijn, dan is reparatie ook spoedig mogelijk.

De werking van een centrale verwarming

De meeste mensen hebben weleens van centrale verwarming gehoord, maar weten niet precies hoe het werkt en wat het doet. Dat zullen we u hier kort uitleggen. Dit type verwarming bestaat uit een ketel die op een centraal punt in de woning is aangebracht. Vanaf hier wordt warme lucht of warm water aangevoerd naar radiatoren of luchtbuizen die op de kamers uitkomen. Dus is uw CV-ketel kapot, dan werkt de installatie helemaal niet meer.

Nieuwe CV-ketel kopen

Het kopen van een installatie is erg persoonlijk: de een vindt zuinigheid vanwege het milieu belangrijk, de ander bespaart liever geld bij het kopen. Verder is warmtecapaciteit en de hoeveelheid water die per minuut wordt verwarmd van belang bij het vervangen. Bij ons in Heemstede kunt u ervan op aan dat we adviseren wat voor u de juiste keus is. Uw belang staat hierin voorop. Een monteur kan u helpen te bepalen waarmee u het oude kunt vervangen.

Direct contact – 24 uur per dag

Indien u uw verwarmingsketel kapot is dan is kan het prettig zijn indien er met spoed een installateur bij u ter plaatse kan zijn om de reparatie of het onderhoud uit te voeren. Neem gerust telefonisch contact met ons op en u krijgt direct onze monteur aan de lijn. Wij adviseren u om telefonisch contact op te nemen, op die manier bent u het snelst geholpen. Liever contact per mail? Vul dan het contactformulier op deze pagina in.

Contact verwarming monteur Heemstede Contact verwarming monteur Heemstede
Contact verwarming monteur Heemstede
CV-ketel storing Heemstede

CV-monteur

De verwarmingsmonteur is altijd zo ter plaatse in Heemstede. Daarnaast garanderen wij dat een verwarmingsmonteur van ons de kennis en kunde heeft die nodig is voor raad, reparatie, onderhoud, vervangen en installatie van verwarming. Als u een nieuw warmtesysteem wil kopen, kan de monteur u helpen bij de keuze.

Onderhoudscontract

Door een contract voor onderhoud met ons aan te gaan, hoeft u zelf niet meer te letten op tussentijdse controlemomenten van uw verwarming. Eens in de zoveel tijd komt dan automatisch een bericht van een monteur met de vraag wanneer een bezoek in Heemstede uitkomt. Door regelmatig onderhoud, gaat het systeem langer mee.

Installatie

Installatie en vervangen van verwarmingsketel of bijvoorbeeld vloerverwarming kan u overlaten aan een monteur uit ons bestand. In Heemstede hebben wij veel gespecialiseerde mensen in dienst, die de installatie volledig kunnen doen. Een nieuwe CV-ketel kopen kan u veel geld besparen, doordat nieuwere modellen veel zuiniger zijn dan oude. Aan de hand van een berekening stellen wij vervolgens samen met u vast wat de terugverdientijd van de nieuwe verwarmingsketel is. Zo kunt u perfect nagaan of uw investering de juiste is!

Snel ter plaatse in Heemstede!

Verwarming is zeker in de wintermaanden van zeer groot belang. Daarom bieden we u een 24-uurs service in Heemstede, waarmee we dus altijd beschikbaar zijn voor onderhoud, reparatie, kopen, installatie of het vervangen van de CV-ketel of andere installatie. Blijf dan ook niet wachten tot de ochtend of een ander moment, maar bel ons meteen als uw verwarming het niet doet. U kan de verwarmingsmonteur snel verwachten, zodat u gauw weer in een behaaglijke woning verkeert.

Vrijblijvend contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons in Heemstede op, en we zullen zien of er een verwarmingsmonteur bij u langs moet komen voor reparatie of vervangen of dat wellicht telefonisch advies voldoende is. Een monteur kan bij twijfel ook langskomen om de situatie zelf te bekijken. Hoe het ook zij: telefonisch contact is altijd zonder verplichting iets te kopen, we geven u slechts antwoord en advies op prangende vragen over uw verwarming.

Maak vrijblijvend kennis met ons team.

Rademakers en zonen verhelpt jaarlijks meer dan 1600 storingen en voert menig installatie uit. Dit alles op zorgvuldige en efficiënte wijze!

CV-service
CV-service